Zebra komend weekend als zitfestival in Gemert

GEMERT –  Zebra Festival houdt op 25 juli aanstaande een veilig en verantwoorde ziteditie van haar jaarlijkse muziekfestival. Met vaste zitplaatsen op een buitenterras, maximaal 50 bezoekers en vier acts wil zij liefhebbers toch voorzien van een klein festivalgevoel in dit bizarre jaar.

Voor het terrein van de Bunker wordt een intiem buitenterras opgeworpen met slechts vijftig zitplaatsen. Om de avond verantwoord te laten verlopen, wordt er bediening ingezet zodat loopstromen voorkomen worden. Op een klein podium zullen vier verschillende acts via akoestische muziek voor een intieme festivalsfeer zorgen. Veilig en verantwoord, met de vereiste afstand, maar wel maximaal genieten.

Jeroen Kant is één van de vier acts deze avond, onder andere winnaar van onder de Grote Prijs van Nederland in 2011. Daarnaast treedt Timo van Lierop, bekend als de frontman van MOOON, solo op. Susorrous, ook wel bekend als de Gemertse Lennard Vaarten, laat zijn elektronische solo-act horen. De vierde act wordt komende dagen bekend.

De avond duurt van 19:00 uur tot 23:00 uur en de toegang bedraagt vijf euro per persoon. Er zijn nog enkele plekjes vrij: reserveren kan nog door de namen te mailen naar zebrafestival@gmail.com. Heb je vooraf vragen over de inrichting van de avond? Je kunt deze dan het beste stellen door deze te vermelden in de mail.

Foto: Jeroen Kant  (Foto: Sasha Ivantic).

Foto's:


J