ZLTO verrast prijswinnaar

GEMERT-BAKEL – Met wat vertraging door de coronacrisis heeft Dorpscommissie ZLTO Gemert-Handel afgelopen week de winnaar van de fotowedstrijd van de Kapellekeswandeltocht zijn prijs overhandigd.

Rutger Manders is nog maar kort met fotografie bezig, door de geboorte van zijn kinderen is hij meer aan de slag gegaan met foto’s maken. Hij vond het ontzettend leuk en heeft er inmiddels zijn hobby van gemaakt. Dat hij er talent voor heeft blijkt wel uit deze prijs. De mand met producten van lokale boeren en tuinders en twee jaarkaarten voor het Boerenbondsmuseum komen goed van pas. De organisatie van de Kapellekeswandeltocht volgt de regels rondom corona om te kijken of en hoe de tocht dit jaar door kan gaan. Na de vakanties wordt op de Facebook-pagina het laatste nieuws gedeeld.

Foto's:


0