Vierdaagse workshop voor energie en ontspanning

BOEKEL – Yishi verzorgt van 3 t/m 6 september 2020 opnieuw de workshop Oosterse Wijsheid & Westers Inzicht. Een workshop voor totale ontspanning, opladen en opruimen en jezelf beter leren kennen. Deze workshop is een heuse reis; door de oefeningen, de groep en begeleiding wordt je geraakt en gedragen, gezien en gehoord.

De basis van deze workshop is Chi Neng Qigong, hiermee laten we de levensenergie weer stromen en het zal je verbazen hoe gemakkelijk dat gaat wanneer we met een groep deze effectieve oefeningen doen. Familie opstellingen zetten we zo nodig in voor hardnekkige patronen of blokkades en je zal merken dat door de zachte kracht van Chi Neng en de liefdevolle blik van opstellingen je snel tot de kern van je zelf komt. De combinatie van deze twee werkvormen dragen en versterken elkaar.

 

De workshop wordt gegeven op cursuscentrum de Schans in Belgie (net over de grens) Door Dimphy van Alphen, geschoold in Europa en China. Zij is tevens lichaamsgericht coach en familie opsteller. Informatie en aanmelden www.kasteeldeschans.com  klik naar Oosterse wijsheid & Westers inzicht of www.yishi.nl  0492321562 Yishi, Bezuidenhout 10, Boekel. Kosten 480 euro all in.

 

Foto's:


0