Verminderde weerstand bij Cruyden Academie

GEMERT – In de tuinen van VELT-Gemert ‘Heerlijck Hopveld’ worden in 2020 praktijklessen over helende kruiden verzorgd. Wegens de maatregelen rondom het coronavirus zijn de eerste zes lessenvooralsnog afgelast. Maar begin september start de Cruyden Academie alsnog.

Deze les, op zaterdag 5 september van 10.30 tot 12.30 uur, behandelt het onderwerp verminderde weerstand. Bij verminderde weerstand is het lichaam meer vatbaar voor griep, verkoudheid en andere lichamelijke klachten. Op deze ochtend komen kruiden aan bod die tevens preventief gebruikt kunnen worden. Je leert toepassingen om je weerstand in algemene zin te verhogen o.a. met thee. De docent is Suzie le Fèvre. De deelnemers maken elk een flesje weerstand verhogende tinctuur voor thuis waarvan druppels met water later kunnen worden ingenomen.

Foto's:


0