Alles over de natuur

HANDEL – Voor de leden van de Jeugdspecht uit Handel wacht een nieuw seizoen. Iedereen heeft gemerkt dat de corona-tijd niet altijd prettig is. De jeugdleiding heeft besloten met de nodige aanpassingen toch weer van start te kunnen gaan. Het goed naleven van de normen heeft voor hen grote aandacht. Zaterdag 12 september beginnen de natuurfanaten om 13.30 uur in het gebouw van natuurcentrum De Specht te Handel met een buitenspel waarbij de leiding de kennis van de leden over dingen uit de natuur wil testen.
Te vermelden is dat er nog enkele plaatsen zijn om mee te doen met de natuurmiddagen in en rondom De Specht. Kinderen in de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool zijn welkom en kunnen hun interesse kenbaar maken via 06-12589024, jonkers.klop@kpnmail.nl of 0492 325021. De eerste activiteit vindt plaats van 13.30 tot 15.30 uur rond natuurcentrum De Specht, Strijbosscheweg 50 te Handel.

Foto's:


0