Arthur van den Eeckhout nieuwe fysiotherapeut in Venhorst

VENHORST – Arthur van den Eeckhout is gestart als zelfstandig fysiotherapeut in Venhorst. Fysio Venhorst is per september op afspraak geopend in de oude praktijkruimte van Erik Vogels aan de Voskuilenweg.

Door Marcel Bosmans

Van den Eeckhout is opgegroeid in Druten en woont in Nijmegen. Hij werkt ook als fysiotherapeut bij Brabant Zorg in Veghel. De spits van tweedeklasser DIO’30 heeft ook een sportopleiding gevolgd. “Ik heb al de nodige ervaring opgebouwd in het behandelen en begeleiden van sporters en kwetsbare ouderen en ben gespecialiseerd in revalidatie, medical taping en dry needling.”

Jong en oud kan bij Fysio Venhorst terecht. “Ik ben geen lopende-band-werker. Ik kijk niet alleen naar de klacht, maar vooral ook naar de mens met de klacht. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Een kopje koffie en een praatje maken hoort daarbij. Ik ben zelf in een dorp opgegroeid en het gemoedelijke en kleinschalige spreek mij bijzonder aan. Ik ben daarom blij dat ik de kans heb gekregen om me als fysiotherapeut in Venhorst te vestigen. Erik Vogels had hier zijn behandelruimte aan huis. Hij overleed in februari na een kort ziekbed. Zijn vrouw Agnes wilde graag dat de praktijk voortgezet zou worden, zodat inwoners in hun eigen dorp naar de fysiotherapeut konden blijven gaan. Ik wilde graag op eigen benen staan en wil graag iets betekenen voor de gemeenschap van Venhorst. Vanaf deze week zet ik daar mijn schouders onder.”

Fysio Venhorst, Voskuilenweg 7 Venhorst. Tel.06-10211954. E-mail: a.rthur@hotmail.com. Website: www.fysioherapievenhorst.nl.

Arthur van den Eeckhout.

Foto's:


0