Fotowedstrijd Vakantie Verrassingstas

GEMERT-BAKEL – Afgelopen zomervakantie had Bibliotheek De Lage Beemden weer de Vakantie Verrassingstas voor de jeugd. Een tas met drie verrassende boeken, uitgezocht door bibliotheekmedewerkers. Veel kinderen hebben deze tas bij de Bibliotheek opgehaald.

Het doel van deze zomeractie, dat kinderen ook tijdens de zomerweken lekker blijven lezen en niet terugvallen in leesniveau, is dus zeker bereikt. Aan de zomeractie zat een wedstrijd gekoppeld: ‘Fotografeer jezelf met een boek uit de verrassingstas op je favoriete leesplek’. Een aantal kinderen heeft hiervoor een foto ingestuurd. Als beloning wordt hun foto gepubliceerd op de website en Facebookpagina van Bibliotheek De Lage Beemden, en hangen de foto’s in de bibliotheken Beek en Donk, Boekel en Gemert. De Lage Beemden feliciteert Fenne, Pepijn en Puk met hun mooie foto en heeft een boodschap aan alle kinderen: “Laat je door de foto’s inspireren om ook zo’n lekkere en bijzonder leesplek op te zoeken.”

Foto's:


0