Gevestigde naam en supertalent in De Bunker

GEMERT- Nol Havens behoeft weinig introductie, zijn liedjes zingt iedereen blindelings mee. Nadia Nellenstein is een aanstormend singer songwriter die nu al de nodige stof doet opwaaien. Ze staan respectievelijk op donderdag en zaterdag op het podium van De Bunker in Gemert.

Iedereen kent de liedjes van Nol Havens. Met ‘Suzanne’ scoorde hij een grote hit samen met zijn band VOF de Kunst. Maar ook nummers als ‘Eén kopje koffie’ zijn breed bekend. Daarna lag de focus op kinderliedjes, waar Nol ook een succes van maakte, zoals met zijn versie van ‘Dikkertje Dap’. Oude liefde roest echter niet. Dat bleek in 2019, toen Havens liedjes uit zijn eigen repertoire ging spelen. Hij heeft veel meegemaakt en veel te vertellen. Tijdens het Tuney Thursday concert op donderdag 17 september wordt het publiek meegenomen langs 36 jaar VOF de Kunst. Dat levert een show op vol herinneringen en herkenbaarheid, met zijn beste liedjes over mooie en ook zware tijden; Een persoonlijke en intieme show.
Het is showtime vanaf 21,30 uur. Vanwege de corona-richtlijnen is een kaartje à € 5,- reserveren verplicht. Dat kan via poppodiumdebunker@gmail.com
Denk je aan aanstormend talent, dan denk je aan Nadia Nellestein. Deze conservatoriumstudente timmert goed aan de weg. Ze was al eens te zien op RTL 4 en ze heeft het podium gedeeld met Alain Clark. Zichzelf begeleidend op gitaar brengt ze een oase van rust aan haar luisteraars. Met haar zelfgeschreven nummers vertelt ze verhalen over de natuur en liefde. Deze zomerse easy listening muziek doet al snel denken aan haar idolen Norah Jones, Corinne Bailey Rae en Joni Mitchell. Vanaf 2020 toert ze het land door, solo en met band, met als motto voor haar luisteraars: ‘Sit back and relax’.
Dat kunnen bezoekers van De Bunker op zaterdag 19 september. Het optreden begint om 22.00 uur en de entree bestaat uit een minimale bijdrage van € 3,-. Reserveren kan via poppodiumdebunker@gmail.com of indien vrij aan de deur.

Verwacht

Donderdag 24 september: Dan Tuffy; Zaterdag 3 oktober: The Reel Bastards; Zaterdag 17 oktober: Vanessa Peters (USA); Zaterdag 24 oktober: Karaoke 1,5m Sessie; Zaterdag 31 oktober: Halloween special; Zaterdag 14 november: Timo van Lierop; December: De week van de Top 2000

Foto's:


0