Gratis Team Unlimited voor 18-minners

GEMERT Ruud Fieten presenteert Holi Fools in De Bunker. Hij is te gast op donderdag 3 september bij Tuney Thursday. De zaal is open om 20.00 en sluit om 01.00 uur. Entree is 5 euro. Op vrijdag 4 september tussen 19.00 en 22.00 is het tijd voor Team Unlimited (18-min) in De Bunker.

Team Unlimited is een gratis inloop voor iedereen onder de 18 die graag sociale contacten maakt, een kaartje, een pijltje gooit, of een spel wil doen. Alles onder begeleiding, maar vooral supergezellig ook hier geldt, coronaproof dus graag aanmelden, of melden bij Hilda aan de bar.

Twee honden en twee mensen, samen op reis in een veel te klein busje. Met Ruud Fieten op gitaar en zang en Romee Cooler op piano, synthesizer en glazenorgel brengen ze hun ambachtelijke, cryptische folk overal in Europa aan de man.
Ruud Fieten was al eens te zien in de Bunker, hij maakte toen veel indruk met zijn geweldige stem en dito gitaarspel. Tevens is hij de winnaar van de Ad van Meurs prijs voor jonge singer songwriters in 2018.
Reserveren kan via poppodiumdebunker@gmail.com of heel misschien aan de deur

De Bunker opent het nieuwe seizoen 20/21, voorlopig nog met de corona maatregelen, dus we kunnen beperkt gasten toelaten, reserveer daarom je plekje via poppodiumdebunker@gmail.com.

Ruud Fieten presenteert Holi Fools

Foto's:


0