Nederlandse Handbal Verbond geeft straathandballes in Gemert

GEMERT – Ondanks dat de trainingen een tijd stil hebben gelegen en het seizoen eerder werd beëindigd, is de Gemertse handbalvereniging Tremeg nu weer actief tijdens de start van het nieuwe seizoen.

Op vrijdag 18 september wordt door het Nederlandse Handbal Verbond (NHV) een Goalcha handbalclinic gegeven. Goalcha handbal is een soort straathandbal voor de jeugd. Het wordt gespeeld om meer grip te krijgen op het spel en de bal. Het is een nieuwe manier van spelen met een zachte bal, die makkelijker te vangen en te gooien is. Kinderen beleven samen plezier en kunnen op hun eigen niveau meedoen, onafhankelijk van hun technische vaardigheden. Spelen met de Goalcha bal is een ideale manier om op jonge leeftijd balvaardigheden te leren.
Deze gratis clinic is bestemd voor de D-jeugd van Tremeg en alle kinderen uit groep 6 tot en met 8 uit Gemert-Bakel die hier enthousiast van worden en graag mee willen doen. Iedereen uit deze leeftijdsgroep is van harte welkom. De clinic start om 18.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Tremeg ziet belangstellenden graag om 18.00 uur in sportkleding bij Sporthal Molenbroek in Gemert.

Tremeg jeugdspeler Sven van Doorn. (foto: Randy van de Poel)

Foto's:


0