Nipt bekerverlies Venhorst

VENHORST – Voor de beker ontving Venhorst zondag collega tweedeklasser S.V. Marvilde uit Veldhoven. Na de overwinning van vorige week zou een nieuwe overwinning Venhorst dichtbij de volgende ronde kunnen brengen.

De omstandigheden waren goed: het gras was gemaaid en natuurlijk scheen de zon weer op De Voskuilen. In de eerste minuut volgde de eerste waarschuwing toen Thijs van Sleeuwen diep gestuurd werd en via de doelman over de kruising schoot. Marvilde nam die waarschuwing serieus en al in de negende minuut werd een voorzet vanaf rechts door de Marvildse spits bekwaam binnen gekopt, 0-1. Venhorst probeerde de bakens te verzetten, maar Marvilde bleek een goed voetballende ploeg te zijn, waartegen Venhorst nauwelijks goede kansen wist te creëren. In de twintigste minuut konden de toeschouwers genieten van een halve omhaal van Rens van Sleeuwen, die uit de hoek getikt werd. In de 33e minuut kreeg Venhorst een vrije trap in de buurt van de middenlijn. Teun vd Putten (aangemoedigd met ‘doetem er mar ineens in’) trapte de bal in één keer over de lange doelman van Marvilde in het doel, 1-1. Zo’n doelpunt zie je maar zelden!. Helaas kon Venhorst niet lang genieten, want drie minuten later werd balverlies van Venhorst middels een snelle uitbraak afgestraft door de bezoekers, 1-2. Met deze tussenstand gingen de teams aan de thee.
In de tweede helft probeerden beide teams nog iets aan de stand te veranderen, maar ook na enkele wissels lukte dat niet meer. Venhorst blijft zodoende op één overwinning staan. Aangezien de andere wedstrijd door FC Lindenheuvel (tegen Wilhelmina 08) afgelast werd moeten de Venhorstenaren nog even afwachten wat dit resultaat waard zal zijn.
Zondag 20 september begint de competitie, waarin Venhorst 1 op bezoek gaat bij Volharding uit Vierlingsbeek. Vorig seizoen verloor Venhorst daar, dus de Voskuilenaren hebben iets goed te maken. Met steun van de supporters hebben ze daar alle vertrouwen in.

Foto's:


0