Nog volop subsidie te krijgen bij Vogels Autobedrijf

GEMERT- Vanaf 1 juli dit jaar is door de overheid subsidie beschikbaar bij het particulier kopen van een nieuwe of gebruikte elektrische auto. Voor de nieuwe auto’s was de subsidie voor 2020 in rap tempo op en worden nieuwe aanvragen doorgeschoven naar 2021.

Voor gebruikte auto’s is er, zoals in bijgevoegde afbeelding te zien is, nog voldoende budget over per 23 september. Bij Vogels Autobedrijf in Gemert hebben ze de opleving volop meegemaakt vanaf 1 juli. Paul Bekkers van Vogels Autobedrijf; “Zowel de nieuwe als gebruikte Renault ZOE’s hebben het heel goed gedaan sinds de bekendmaking van de subsidies voor particulieren. Er was voor ondernemers al een aantal jaren veel voordeel te behalen op elektrisch rijden, maar eindelijk nu ook voor particulieren. En dus ook voor particulieren die niet het geld hebben liggen voor een nieuwe ZOE. Op veel nieuwe ZOE’s hebben we een oudere ZOE ingeruild. Dus we hebben nu diverse occasions staan die ook in aanmerking komen voor € 2000,- subsidie van de overheid die heel makkelijk aan te vragen is”, vervolgt Bekkers. “Wat ons opvalt in de showroom dat veel mensen enigszins verrast zijn dat ze al voor minder dan tienduizend euro een hele mooie gebruikte ZOE kunnen kopen. Dat komt ook omdat deze al vanaf 2013 op de markt zijn.” Voor alle vragen over elektrisch rijden en het opladen van de accu en dergelijke kunt u terecht bij Renault-dealer Vogels aan de Komweg in Gemert.

Foto's:


0