Openluchtconcert Sint Lucia

DE MORTEL – Zondag 27 september zal de Pastorietuin in De Mortel worden omgetoverd tot een muziektuin. De plaatselijke Fanfare Sint Lucia geeft dan eindelijk weer een concert in deze bizarre tijd.

Dirigent Will Veraa en de muzikanten van Fanfare St Lucia staan te popelen om hun muziek weer ten gehore te brengen. Met veilig passen en meten op repetities is de muziek ingestudeerd; zonnige muziek voor een concert in de openlucht op een schitterende locatie. Het concert zal volgens de richtlijnen van het RIVM verlopen. Er zal geen horeca aanwezig zijn. Staanplaatsen zijn niet toegestaan, er is een beperkt aantal zitplaatsen. Daarom vraagt St. Lucia bezoekers om een verplichte, gratis zitplaats te reserveren. Dit kan via www.fanfarestlucia.nl. Het is raadzaam dit tijdig te doen, want er geldt de regel ‘vol=vol’. Het concert zal alleen bij goed weer plaatsvinden. Bij slecht weer wordt het gecanceld. Aanvang van het concert is 11:00 uur en de Pastorietuin is te vinden aan de Sint Antoniusstraat 34 te De Mortel. (foto: Marlon Fotografie)

Foto's:


0