Premenstruele klachten

GEMERT – In de tuinen van VELT-Gemert ‘Heerlijck Hopveld’ worden in 2020 tien praktijklessen over helende kruiden verzorgd. Op de ‘Cruyden Academie’ leren deelnemers over blaasontsteking, tand- en mondklachten, stress, babyverzorging, oorontsteking, ontspanningsmassage, verminderde weerstand, jeukende huid, premenstruele klachten en spijsverteringsproblemen. De achtste les, op donderdag 17 september van 19:30 tot 21:30 uur, gaat over premenstruele klachten. Veel vrouwen hebben lichamelijke en emotionele klachten in de periode voor de menstruatie. Gelukkig is hier vaak wat aan te doen. De cursisten kijken naar de oorzaken van premenstruele klachten (PMS) en maken een kruidentinctuur. Ook worden acupressuurpunten behandeld die de klachten kunnen verminderen. De docent is Willemijn Verkampen.

Foto's:


0