08 september 2020

Scouting Gemert vliegt over

GEMERT – Vrijdag 4 september zijn de oudste kinderen binnen de diverse groepen van Scouting Willibrordus Gemert weer doorgeschoven naar de volgende groep. Via een zelfgebouwde glijbaan gleden de leden van de oude groep door naar de nieuwe. En dat ging gepaard met de nodige hilariteit.

Bij de Bevers, de jongste speltak binnen scouting, zijn dertien kinderen doorgeschoven. Dat wil zeggen dat er weer volop ruimte is voor nieuwe Bevers. Iedereen vanaf vijf jaar die zin in Scouting heeft kan in de maand september gratis een maand meedraaien. Ook de oudere jeugd is natuurlijk welkom om een keer proef te draaien. Aanmelden kan door een mailtje met je naam en leeftijd te sturen naar werving@scouting-gemert.nl. Foto: Een groot aantal Bevers gaat door naar de volgende groep. Er is weer volop plaats voor nieuwe Bevers.

Foto's:


0