Tuney Thursday met Pete Morton

GEMERT – Cultuur brengen in tijden met corona blijft ook bij De Bunker ingewikkeld. Daarom wordt bezoekers gevraagd te resereveren via poppodiumdebunker@gmail.com. Dat is niet alleen handig voor de vrijwilligers, maar voorkomt ook teleurstellingen aan de deur.

Donderdag 10 september geeft Pete Morton een concert in de Tuney Thursday reeks. Pete Morton toert al jaren in de folkscene van Europa, Noord Amerika en alles ertussen. Hij is al zeker dertig jaar ‘on the road’. Hij heeft een enorm repertoire aan eigen liedjes maar speelt ook enkele interpretaties van klassiekers. Dat maakt Pete tot een echte ‘must see” voor de scene. Hij brengt zijn liedjes en verhalen met veel passie en veel humor.
Het is donderdag showtime vanaf 21.30 uur en een kaartje à € 5,- reserveren kan via poppodiumdebunker@gmail.com.
Op zaterdag 12 september vindt in De Bunker een Spaceparty plaats. Iedere maand krijgt een werkgroep van het jongerencafé de ruimte om een activiteit te organiseren voor een breder publiek. Dit keer verkeert De Bunker in buitenaardse sferen. De hele avond verkeren bezoekers in hogere sferen, met de beste space disco en synthesizer muziek, computergames als Space Invaders, Ratchet & Clank, de beste visuals en natuurlijk een buitenaardse bediening. De vrijwilligers nemen iedereen mee op reis ‘where no man has gone before’.
De Spaceparty is geheel corona proof, dus reserveren of melden bij aankomst is dringend gewenst. De entree is gratis.

Verwacht: Donderdag 17 september: Nol Havens; zaterdag 19 september: Nadia Nellenstein; donderdag 24 september: Dan Tuffy; zaterdag 3 oktober:The Reel Bastards; zaterdag 17 oktober:Vanessa Peters (USA); zaterdag 24 oktober:Karaoke 1,5m Sessie; zaterdag 31 oktober:Halloween special.

Foto's:


0