Vos Car Systems – Welcom bij Vos 25 jaar

11 september 1995, er was hard gewerkt om tijdens Gemert Mert de winkel van Willy en Astrid Vos aan de Molenstraat te openen. Het werd een feestelijke dag, een demobus van Lanzar stond de hele dag voor de deur om te laten horen wat er allemaal mogelijk was aan geluid. Het was prachtig weer en een promotieteam zorgde de hele dag voor het uitdelen van flyers. Bij Vos Car Systems moest je zijn voor het inbouwen van navigatie, mobiele telefoon of audio in de auto of bestelbus. In die tijd zaten er nog niet zoveel technische snufjes standaard ingebouwd en hier speelde Vos Car Systems op in. In de loop der jaren groeide het bedrijf aan de Molenstraat uit zijn jasje en werd gezocht naar een groter pand. Eind 2003 werd het huidige pand aan de Haageijk gekocht en verbouwd, hierdoor verdubbelde het vloeroppervlak van zowel de winkel als de werkplaats. Helaas heeft Astrid de verhuizing niet meer meegemaakt doordat ze op jonge leeftijd is overleden. Tijdens deze moeilijke en verdrietige periode heeft Willy met hulp van medewerkers en familie de winkel voort kunnen zetten.
In 25 jaar is het accent verschoven van inbouwwerkzaamheden naar telecom- en ICT-producten, abonnementen en alles wat hiermee te maken heeft. Zo is er steeds meer vraag naar smartproducten, VoIP bellen en alles in 1 pakketten. Zowel de particuliere als zakelijke klant kan met alle mogelijke vragen bij Welcom bij Vos terecht. Doordat Welcom bij Vos onafhankelijke telecomspecialist is, zijn praktisch alle merken en providers leverbaar. De medewerkers kijken graag met u mee welk product of abonnement het beste bij uw situatie past. In verband met het 25 jarig bestaan zijn er leuke acties, zie de advertentie elders in deze krant.

Welcom bij Vos bedankt langs deze weg alle klanten voor hun vertrouwen en medewerkers en oud-medewerkers voor hun inzet.

Willy Vos

Foto's:


0