Aspiranten GHSV vergeten te winnen

GEMERT – De aspiranten van de Gemertse Honk- en Softbalvereniging (GHSV) speelden een thuiswedstrijd tegen Mustangs uit Venlo. De aspiranten wisselden goede honkslagen en verdedigend werk af met enkele slordige veldfoutjes, waardoor Mustangs telkens terug kon komen in de wedstrijd. De wedstrijd eindigde in een 10-10 gelijkspel, waar vooral de bezoekers uit Venlo het meest blij mee waren.

Het heren honkbalteam van GHSV gingen op bezoek bij Roef in Moergestel. Al vanaf de eerste inning was duidelijk dat er voor de heren weinig te halen was. Roef nam direct een ruime voorsprong en wist deze in de volgende innings alleen maar verder uit te breiden. Uiteindelijk ging GHSV met een 13-4 nederlaag huiswaarts.
De pupillen van GHSV speelden een uitwedstrijd in Uden tegen Red Sox. De vorige ontmoeting was in een gelijkspel geëindigd dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. GHSV begon direct met een honkslag van Noah van den Elzen. Na goed honklopen werd hij binnengeslagen door een tweehonkslag van Thijs van Lieshout. Thijs kon daarna zelf scoren op een honkslag van Zoë van Os. Deze werd gevolg door een honkslag van Lorenzo de Louw, waardoor Zoë kon scoren. Lorenzo zorgde voor de 0-4 tussenstand na de eerste slagbeurt door te scoren op de honkslag van Ties van Boxmeer. In de gelijkmakende slagbeurt wist RedSox vijf keer te scoren, waardoor de stand na de eerste inning 5-4 in Udens voordeel was. De tweede inning begon weer met een honkslag van Noah, gevolgd door honkslagen van Zoë, Lorenzo, Seth Slegers en Guus van Lieshout, waardoor ook GHSV vijf keer de thuisplaat kon passeren en de tussenstand op 5-9 bracht. Dit keer was het RedSox dat viermaal tot scoren kwam, waardoor de tussenstand na de tweede inning op 9-9 stond. De derde slagbeurt begon met een honkslag van Thijs, die kon scoren op een mooie homerun van Zoë. Lorenzo zorgde voor het derde en laatste punt in deze inning. RedSox kwam weer vier keer tot scoren en met nog één inning te gaan was de stand 13-12. De laatste slagbeurt begon met een honkslag van Noah, die kon scoren op een tik van Thijs, maar helaas bleef het qua score hierbij voor deze inning, ondanks nog een tweehonkslag van Zoë. De stand was gelijk met nog een slagbeurt voor RedSox te gaan, waarin ze maar één punt nodig hadden om de winst in Uden te houden. Dit punt werd door een mooie homerun binnengeslagen, waardoor de wedstrijd eindigde in 14-13.

Programma

Zaterdag 17 oktober: 12.00 uur Pupillen – HSCN; 11.00 uur Aspiranten – HSCN; 14.00 uur Junioren – All-in/Meppers

Foto's:


0