Coronaproof vogels helpen

DE RIPS – Wit-Gele Kruis Coƶperatie de Rips wilde in deze bijzondere tijd toch graag een activiteit organiseren, dus werd besloten om de groep over twee middagen te verdelen. De begeleiding droeg mondkapjes en ook voor de twaalf aangemelde deelnemers was er die mogelijkheid. Omdat er in de herfst voor de vogels moeilijker voedsel te vinden is werden er guirlandes geregen van apennootjes met rozenbottels. Ook werden er papieren bekers gevuld met vet, gemengd met zaden. Deze werden aan een touw gemaakt met een stokje erin zodat de vogel erop kan zitten tijdens het oppeuzelen. Alhoewel de tafels in den Eik op gepaste afstand stonden werd er gezellig gebuurt onder het genot van koffie of thee met wat lekkers. De deelnemers vonden het fijn om elkaar weer gezien en gesproken te hebben.

Foto's:


0