Ondernemers programma Aanschuiven Gemert-Bakel vanaf vandaag online

GEMERT-BAKEL –  Aanschuiven gaat vandaag, vrijdag 9 oktober, in première. Het nieuwe programma voor ondernemers en ondernemende mensen in Gemert-Bakel is vanaf 18.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Gemert Media TV en op de websites aanschuiven.nu, gemertsnieuwsblad.nl en omroepcentraal.nl.

 

Van de redactie

De eerste uitzending heeft als thema familiebedrijven. Tafelgasten zijn ondernemers Cas van Houtert (ABS Van Houtert Gemert), Frans Ploegmakers (Ploegmakers Groep De Rips) en Rob van Schijndel (Bouwbedrijf A. Van Schijndel Gemert). Aanschuiven wordt gepresenteerd door Bas Leenders. Sidekick bij de eerste aflevering is het ondernemende topmodel Nicky Opheij.

Aanschuiven is een gezamenlijk initiatief van B en F Media, CombasiQ Marketing en Communicatie, De Oplossers, Gemert Media/Gemerts Nieuwsblad, Omroep Centraal en Perfect Bouwbegeleiding en wordt mede mogelijk gemaakt door Boiling Business.

Verbinden

Wiljan Jansen (Perfect Bouwbegeleiding) is een van de partners in het project: “Wat ons als bedenkers bindt is dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om ondernemers en organisaties met elkaar te verbinden.” Rob Vlemmings (Gemert Media) beaamt dat: “We zijn ervan overtuigd dat samen sterker maakt. Binden en verbinden, het delen van kennis en kunde, is belangrijk en wordt nog belangrijker voor bedrijven. “

Frank Vermunt (B en F Media): “Steeds meer zaken zijn met elkaar verbonden. Vraag en aanbod veranderen snel. Ook technologie ontwikkelt zich in een rap tempo. Dat is uitdagend, maar biedt ook kansen.”  Jansen: “Door daar samen in op te trekken kun je meer slagkracht ontwikkelen en voor alle betrokkenen meerwaarde creëren.”

Aanschuiven

Aanschuiven is daar een goed voorbeeld van. Bas Leenders (CombasiQ): “De makers delen hun kennis en kunde met en de gasten doen dat met elkaar en met de kijkers. Zo inspireer je elkaar en kom je op nieuwe ideeën.”

Zoals de ondertitel ‘goeie buurt voor ondernemers’ verraadt, gebeurt dat in een ontspannen sfeer. Vermunt: “We vertrekken vanuit een thema, maar onderweg komen ook persoonlijke drijfveren en achtergronden voorbij.”

Vaste programmaonderdelen zijn een gesproken column, het blokje Boiling en de Uitschuiver. De eerste aflevering is door het tv-team van Omroep Centraal opgenomen in de Gemertse Boelthiek.  Marcel Bosmans (Gemert Media): “We schuiven iedere keer op een andere plek in Gemert-Bakel aan. In de toekomst willen we met publiek gaan filmen, om meer interactie te krijgen en een nieuwe netwerkgelegenheid voor ondernemende mensen te creëren.”

Meedoen

Wil je als ondernemer jouw verhaal komen vertellen in Aanschuiven? “Natuurlijk ben je daarvoor van harte welkom”, bevestigt Leenders. “Als je even contact met ons opneemt via www.aanschuiven.nu dan vertellen wij jou wat de mogelijkheden zijn om bij ons aan te schuiven.”

 

Meer info: www.aanschuiven.nu.

 

Foto: De eerste tafel van het programma Aanschuiven.

Foto's:


0