Fotoexpo De Cirkel in Palissade

GEMERT – De fotogroep van De Cirkel, regionaal inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, exposeert van woensdag 4 november tot eind januari in Gezondheidscentrum Palissade. Aanleiding is het tienjarig bestaan van het inloophuis.

De expositie laat zien hoe bezoekers van inloophuis De Cirkel tegen het onderwerp kanker aankijken. Een voorbeeld uit de fotoserie is een tweeluik van Karel Jager. Een leeg bankje aan het water waarvan hij zegt: ’In deze tweeluik heb ik mijn gevoelens na het overlijden van mijn vrouw verwerkt. De zwart wit foto, de sombere, verdrietige foto verbeeldt het overlijden van mijn vrouw en de kleurenfoto stelt het nakomen van een belofte voor aan Bep, dat ik zal volhouden en doorgaan.’
Bij de expositie ligt een gastenboek waar bezoekers een reactie kunnen achterlaten.

Foto's:


0