Gemert op bezoek bij UNA

GEMERT – Het is in de derde divisie een van de weinige uitwedstrijden van Gemert in deze regio. Komende zondag gaan de zwartwitten op bezoek bij UNA in Zeelst (Veldhoven).

Gemert heeft nog een appeltje te schillen met de Veldhovenaren. Vorig jaar ging het op sportpark Zeelst flink mis. Kort voor de winterstop troffen de twee clubs elkaar daar voor het eerst in tien jaar weer in competitieverband, maar de zwartwitten verloren met liefst 5-1.
Komende zondag dus alle gelegenheid om dat recht te zetten. Gemakkelijk zal het niet worden. UNA bezet momenteel de vijfde plaats in de derde divisie, maar daarmee zijn de geelzwarten eigenlijk niet tevreden. De ploeg acteert nog wisselvallig. Afgelopen zondag leek UNA op weg naar een driepunter op bezoek bij O.S.S.’20, koesterde halverwege een 1-3 voorsprong, maar moest in de 89e minuut alsnog de Osse gelijkmaker incasseren: 3-3.
Confrontaties tussen UNA en Gemert zijn altijd leuk voor het publiek, maar komende zondag zal ook deze wedstrijd achter gesloten deuren plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. Desondanks gaan de zwartwitten proberen om de derde competitie-overwinning mee terug te nemen naar de Vrije Heerlijkheid.
Aanvang in Zeelst is op het traditionele tijdstip van 14.30 uur.

Foto's:


0