HC Dames 1 wint

GEMERT – Gemert Dames 1 mocht zondag op eigen veld aantreden tegen Heeze Dames 1. Met een punt verschil in ranking beloofde het een spannende pot te worden.

Het eerste kwart werd geopend met een prachtige backhand bal van Puck Derkx. 1-0 voor Gemert. Het tweede kwart zakte de dames van Gemert dames 1 wat in en wist Heeze gebruik te maken van de slordigheden van Gemert, 1-2 was de stand met rust.

In het derde kwart wist Kim Rooijkackers, de bal van een verdediger van Heeze te onteigenen en op kop cirkel met een mooi schot de bal tegen de planken te slaan, 2-2. Het derde kwart werd afgesloten met een goed benutte strafbal van Emma van Vlijmen, 3-2. Het vierde kwart was een spannende kwart, maar uiteindelijk wist Noortje de Groot na een assist van Puck Derkx de bal in het net te tippen. Een mooie 4-2 overwinning voor de dames van Gemert. Als coronabeperkingen het toelaten spelen de dames op 25 oktober een uitwedstrijd tegen Basko dames 1 om 12:45 uur

Foto's:


0