Heerlijck December Magazine nieuw in Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL – Gemert Media, uitgever van Gemerts Nieuwsblad, BV Magazine en Heerlijck Vrij Magazine, komt in november met een nieuw product: ‘Heerlijck December Magazine’ Een catalogus vol lokale producten en cadeaubonnen ter inspiratie voor Sinterklaas en Kerst. Enerzijds een stukje bewustwording voor de inwoners om aan de lokale economie te denken, anderzijds een mooi product voor ondernemend Gemert-Bakel om zich in te presenteren.

Denk lokaal, koop lokaal
“Gemert-Bakel heeft een divers aanbod aan winkels en horeca”, leggen uitgevers Rob Vlemmings en Marcel Bosmans van Gemert Media uit. “Dat maakt het aantrekkelijker om er te wonen en te werken. Deze bedrijven ondersteunen ook actief het verenigingsleven, waardoor het lidmaatschap van een sportclub of muziekvereniging betaalbaar blijft en vrijwilligersorganisaties evenementen kunnen blijven organiseren.  Een groot deel van wat je lokaal uitgeeft, vloeit dus direct terug naar de gemeenschap. De middenstand is belangrijk, want zij helpt om onze dorpen leefbaar te houden. Niemand wil ook dat er leegstand in onze centra komt. We zijn ons er niet altijd van bewust dat we door lokaal te kopen samen Gemert-Bakel sterker kunnen maken en houden. ‘Denk lokaal, koop lokaal’ is de positieve boodschap die we ook met Heerlijck December Magazine willen uitdragen.”

René Paardekooper, media-adviseur van Gemert Media vult aan: “Iedereen kent het vuistdikke speelgoedboek van vroeger, dat in Sinterklaastijd met het Gemerts Nieuwsblad werd verspreid. Dat werd letterlijk gevreten. Wij gaan eenzelfde soort product creëren, maar dan een catalogus waarin alle producten van lokale ondernemers gebundeld zijn. Het concept is vorig jaar door onze collega’s van Laarbeek Media in Laarbeek gelanceerd en omarmd door inwoners en ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat het ook in Gemert-Bakel een succes wordt.”

Hoe precies?
Wat je kunt verwachten, is volgens Rob en René het volgende: een mooie catalogus waarin je thematisch producten vindt in de breedste zin van het woord. Cadeautips voor te klussen, speelgoed, mode, sport en dieren, maar ook Gemert-Bakelse lekkernijen en bonnen van restaurants en beautyzaken. Kortom: een echte must-have voor de inwoners van Gemert-Bakel en Boekel. “Achteraan in het boek vind je alle bedrijven terug die erin staan, met daarbij de contactgegevens en de openingstijden. De producten staan thematisch in het boek, dus als een ondernemer meerdere producten aanbiedt, kunnen deze producten – afhankelijk van het thema waar het onder valt – op verschillende pagina’s verdeeld in het boek staan”, licht verkoopondersteuner Petra Kramer toe. “Zo krijg je per ondernemer veel attentiewaarde.”

Meedoen? 
Ben jij ondernemer in de detailhandel, horeca of beauty en wil je meedoen? Je kunt al vanaf €25,00 ex btw in het boek komen staan met een product. Hoe meer producten je afneemt, hoe voordeliger dat het wordt. Rob legt uit: “We willen aan álle potentiële bedrijven de kans bieden om mee te doen. Daarom houden we de prijzen laag. Zo kan ieder bedrijf makkelijk instappen en kunnen we er echt een Gemert-Bakelse productencatalogus van maken.”

Wil je meer informatie over dit initiatief? Neem dan contact met Gemert Media via 0492-371111 of meld je direct aan op www.heerlijckdecembermagazine.nl. Mailen naar info@heerlijckdecembermagazine.nl kan ook.

Foto's:


H