Herfst bij Kleine Jeugdnatuurgroep

HANDEL – Op woensdag 7 oktober start het nieuwe seizoen van de Kleine Jeugdnatuurgroep ‘De Specht’ uit Handel. In de bossen van Handel hebben zich kleine vreemde wezens zich verstopt, het lijken wel kabouters. Ze voelen zich eenzaam en zouden graag meer kinderen willen ontmoeten. De kabouters hebben leuke en leerzame opdrachten over de herfst verzameld. Deze zouden de kinderen samen kunnen maken. Ook gaat De Specht bladeren zoeken, heel veel bladeren, waar de kinderen iets leuks mee gaan maken.
Uiteraard worden de recent aangepaste coronamaatregelen in acht genomen, de ouders worden verzocht om buiten te blijven en de leiding vangt de kinderen buiten op. Bij ziekte van een van de gezinsleden dienen kinderen thuis te blijven. De activiteit op woensdagmiddag start om 14.00 uur bij natuurcentrum De Specht.

Foto's:


0