07 oktober 2020

Jeugdtheater Carrousel speelt dit weekend buiten

GEMERT – Weer of geen weer, de Gemertse jeugdtheatergroep speelt hoe dan ook de komende twee weekenden haar korte familievoorstelling Kees Case (4+) op De Dorpscamping.

‘We spelen elk weekend vier keer op zaterdag en vier keer op zondag, voor maximaal 40 bezoekers per voorstelling. Dat we buiten spelen is veilig, vanwege de voorgeschreven afstand, en ook gewaagd omwille van het weer natuurlijk. Maar we spelen door, sowieso!’, aldus Lisbet Bekkers, speler en bestuurslid bij Jeugdtheater Carrousel.

Je kunt dus met een gerust hart, veilig gevoel en op gepaste afstand plaatsnemen in het kleine openluchttheater op De Dorpscamping (Pandelaar 30, Gemert). Stoelen worden voor je klaargezet. En mocht het nét een beetje regenen, dan zijn er bij de ingang poncho’s verkrijgbaar. Kleed je wel warm aan indien de temperatuur daarom vraagt.

Kees Case is een korte voorstelling van 30 minuten en leuk voor de hele familie. Met grapjes voor jong en oud. Na de avondwandeling is Kees in zijn hok gaan liggen. Zoals altijd heeft hij nog even geblaft. De volgende morgen is het hok leeg. Kees is spoorloos verdwenen! Zijn baasje, de hoofdinspecteur van de politie, weet wat hem te doen staat. Zijn team moet deze zaak onder de loep nemen, want er zit een luchtje aan… Benieuwd hoe het afloopt?

Kies je tijdslot en ben erbij. Kees Case speelt op zaterdag 10, zondag 11, zaterdag 17 en zondag 18 oktober om 11.30 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur (let op: sommige voorstellingen zijn al uitverkocht). Kaartjes kosten € 3,50 en zijn enkel online verkrijgbaar via www.jeugdtheatercarrousel.nl. Aan de deur kan niet worden betaald.

Foto's:


0