Kult-Uur met Pieter van den Elsen

GEMERT – Pieter van den Elsen staat dinsdag 13 oktober op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden muzikale gasten uit Gemert-Bakel en omgeving het hemd van het lijf gevraagd, met tussendoor livemuziek.

Pieter is bepaald geen onbekende in de lokale en regionale muziekscene. Hij kreeg zijn muzikale smaak te pakken toen hij op jonge leeftijd Tiny v.d. Leest achter zijn huis elektrische gitaar hoorde spelen. Dat wilde hij ook. En zo geschiede. De zanger-gitarist speelde bij Thiscover, Looster Blues Band, Frits Philips Band en bij Do the Dishes. Nog steeds neemt hij regelmatig de gitaar ter hand en laat hij zijn stembanden trillen, onder meer bij Stolen Moments en PC2. Dinsdag doet hij dat in De Bunker. Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol muziek, gesprek en meer. Het is een programma van Tivian Engel, Dagmar Pluijm, Piet Snijders, Martin Goossens, Pieter Beekmans en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in belang van het overleven van lokale cultuur. Tweewekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Pieter van den Elsen is dinsdag 13 oktober om 21.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: www.facebook.com/bunkergemert/. (foto: Turtle Productions Gemert)

Foto's:


0