Louis de Bruijn kampioen Tête à Tête

ELSENDORP – Maar liefst 31 deelnemers telde het Tête à Tête toernooi van de jeu de boulesclub uit Elsendorp. De organisatie spreekt dan ook van een geslaagd toernooi.

Het mooie weer gedurende bijna het gehele toernooi droeg natuurlijk ook bij aan het welslagen. Wel was het jammer dat de finalewedstrijden vanwege de (begrijpelijke) coronamaatregelen zonder publiek gespeeld moesten worden.
In de halve finales stonden Wilma van Rijswijk, Henk van de Laar, Piet Leijten,, Antoinette Jansen, Henk v/d Wijst (Paradijs) en Louis de Bruijn tegenover elkaar. De finale werd uiteindelijk gespeeld tussen Piet Leijten en Louis de Bruijn, die de titel moest verdedigen. Deze wedstrijd bleef tot de laatste bal spannend. Het was Louis de Bruijn die met een fraaie kaats de 13-11 winst binnenhaalde. De prijzen werden uitgereikt door Toos Emonds, de echtgenote van wedstrijdleider Jo Emonds, die in februari is overleden. Louis kreeg uit handen van Toos de ‘Jo Emonds wisseltrofee’. Tweede werd Piet Leijten, derde Henk v/d Wijst (Paradijs), vierde Henk van de Laar, vijfde Antoinette Janssen en zesde werd Wilma van Rijswijk. nieuwe wedstrijdleider Tiny v/d Boogaard leidde het gehele toernooi op een voortreffelijk manier.

Piet Leijten, Louis de Bruijn en Henk vd Wijst.

Foto's:


0