Midweekse nederlaag vrouwen Gemert

GEMERT – Het vrouwenteam van vv Gemert speelde afgelopen donderdag de eerste uitgestelde wedstrijd tegen Avant’31 VR1 in. Na een 0-3 achterstand in de eerste helft knokten de Gemertse vrouwen zich op sportpark Molenbroek nog terug tot 2-3, maar een tweede verlies in de competitie kon niet worden voorkomen.

De entourage op sportpark Molenbroek was op deze donderdagavond wat mistroostig; regenachtig en kil. Maar de vrouwen van Avanti hadden daar weinig last van, zo bleek. Al na twee minuten hadden de Schijndelse voetbalsters de bal achter de Gemertse keepster Kaatje liggen. Terwijl de blauwwitten goed bleven voetballen, konden de zwartwitte dames de combinaties niet gemaakt krijgen. Dit resulteerde uiteindelijk in een ruststand van 0-3.
In de rust werd afgesproken om snel druk te zetten op de Avanti-defensie. Dat pakte goed uit. De Schijndelse dames kwam er amper meer aan te pas en werden steeds vaker teruggedrongen op de eigen helft. Marieke en Annelies brachten de achterstand terug tot 2-3, maar de gelijkmaker bleef uit.
Komende zondag speelt Gemert in de tweede ronde van de bekercompetitie tegen Hapse Boys VR1, de tegenstander waarvan een week geleden voor de competitie nog verloren werd. Tijd voor revanche dus.

Maxime Smulders en Romy van de Laar (achtergrond) speelden een sterke wedstrijd.

Foto's:


0