Op paddestoelentocht

HANDEL – Door de Handelse jeugdnatuurgroep De Specht werd op 13 september een leuke bingo gehouden in het processiepark Handel.

In vier groepen werd er gestreden wie het snelste en de meeste natuurvakken gevuld had met de vele soorten bladeren van de bomen in het park. Dit was een erge leerzame manier om de kennis van de vele soorten bomen in het park op te doen.

Op zaterdag 10 oktober gaan de leden op zoek naar paddestoelen en ook nu komt het erop aan wie de mooiste exemplaren kan vinden. Paddestoelen zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Zo zijn er paddestoelen met een doorsnede van bijna een meter maar ook met een doorsnede van de ‘hoed’ van amper 1 millimeter.

Degenen die nog mee willen doen kunnen zich aanmelden via 06-12589024, jonkers.klop@kpnmail.nl of 0492 325021. Een beetje speurneus weet ze zeker te vinden en de junior-jeugdnatuurleiders staan garant voor een leuke middag.

Foto's:


0