Oud-raadslid Rick Faas overleden

GEMERT – Gemertenaar Rick Faas is donderdag op 71-jarige leeftijd overleden. Faas was in de periode 2010-2014 raadslid voor de VVD in Gemert-Bakel. Hij zette zich meer dan 30 jaar in voor de liberalen.

“Onze liberale inspirator en VVD vriend Rick Faas is overleden”, schrijft fractievoorzitter van VVD Gemert-Bakel Jan Vroomans op de facebookpagina van de partijafdeling.” Hoewel Rick al enige tijd ziek was, was hij tot op het laatst betrokken bij de VVD-fractie in Gemert-Bakel. Rick heeft samen met Wim Vriezen aan de basis gestaan om het liberale hart in onze gemeente te laten kloppen. Het is door Rick’s inzet, geduld en doorzettingsvermogen dat ons liberale geluid nu weer galmt over het ridderplein en in de raadszaal. We wensen Trijntje, je kinderen en al je dierbaren veel sterke in dit moeilijke moment. Rick je gedachtengoed leeft voort in onze fractie en iedere liberaal die VVD stemt. Wij missen je nu al kerel.”

Thorbeckepenning

Kort voor zijn overlijden is aan Faas de Thorbeckepenning toegekend. Dit ereblijk wordt toegekend door het hoofdbestuur van de VVD aan leden die zich uitzonderlijk verdienstelijk hebben gemaakt voor de partij.

Foto's:


0