Verbouwing Natuurcentrum De Specht Handel

HANDEL – Natuurlijk denk je goed na over de bouwplannen. Als stichtingsbestuur bouw je echter niet dagelijks. Voorzitter Frans Francissen van Natuurcentrum De Specht in Handel was maar wat blij met professionele hulp uit onverwachte hoek.

“ja, we kwamen wel wat tegen. De ontmoeting met Wiljan Janssen van Bouwschouders opende meteen onze ogen. Door duidelijkheid in volgorde van bouwactiviteiten kun je beter plannen. En kunnen onze vrijwilligers ook gerichter werken.” Dus waren alle voorbereidingen klaar op de dag dat het beton werd gestort. “ later kreeg De Specht via deze weg ook nog een tip die een subisidie opleverde. In een later stadium werd ‘onze man van de vloerverwarming’ ziek en via het netwerk van de stichting is een aannemer bereid gevonden om kosteloos te helpen. “We zaten met onze handen in het jaar, maar met Ivenco kon alles toch weer doorgaan. Deze samenwerking met professionals uit de bouw was in onze ogen voortreffelijk en hadden we zelf niet voor elkaar gekregen”

Ook een plan met jouw vereniging of stichting? Bouwschouders brengt realisatie een stap dichterbij met hergebruikte materialen, kennis en het bouwnetwerk. Kijk op www.bouwschouders.nlvoor meer informatie.

Foto's:


0