Voorstellingen Carrousel verplaatst naar het voorjaar

GEMERT – Naar aanleiding van de persconferentie door premier Rutte en minister De Jonge is afgelopen dinsdagavond besloten het tweede voorstellingsweekend van Jeugdtheater Carrousel af te lasten. De voorstellingen van zaterdag 17 en zondag 18 oktober gaan niet door. ‘De boodschap was duidelijk; we moeten onze sociale contacten verder beperken. We verplaatsen daarom de rest van onze voorstellingen naar het voorjaar,’ aldus Yvette Peeters, bestuurslid bij Jeugdtheater Carrousel.

‘Zo voortvarend als we sinds de zomer van start zijn gegaan, zo vertwijfeld zaten we er afgelopen dinsdagavond bij,’ vertelt Loes Pennings, een van de spelers, ‘toen we – net als de rest van het land – geconfronteerd werden met aangescherpte maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.’ Meteen werden de koppen digitaal bij elkaar gestoken om te kijken wat wel zou kunnen. Ook met De Dorpscamping waren de lijntjes kort. ‘Vrij snel werd duidelijk dat we de voorstellingen van komend weekend kunnen verplaatsen naar het voorjaar. Heel fijn, want de kaartverkoop liep ontzettend goed, het publiek was super-enthousiast en wij zijn er zelf natuurlijk ook nog niet klaar mee.’

Kees Case komt terug op zaterdag 20, zondag 21, zaterdag 27 en zondag 28 maart. Tijden blijven 11.30u, 13.00u, 14.30u en 16.00u in de middag.

Theaterliefhebbers die kaarten hebben gekocht voor zaterdag 17 of zondag 18 oktober, krijgen hun geld terug of kunnen de jeugdtheaterclub supporten door het aankoopbedrag te doneren. Ze ontvangen daarover per e-mail bericht. De Kaartverkoop voor Kees Case in het voorjaar zal later worden. (Foto: Herman van Daal).opgestart.

Foto's:


0