Bibliotheken twee weken gesloten

GEMERT-BAKEL – Vanwege de nieuwe maatregelen van de overheid moeten bibliotheken vanaf donderdag 5 november hun deuren sluiten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de kans op besmetting te verkleinen. Tot en met woensdag 18 november zijn alle vestigingen van Bibliotheek De Lage Beemden gesloten.

Niemand hoeft zich zorgen te maken over eventuele boetes. De inleverdatum van alle materialen is verlengd tot 1 januari 2021.
De activiteiten die gepland staan tot en met 18 november zijn geannuleerd. Iedereen die een toegangskaartje heeft gekocht of gereserveerd, ontvangt persoonlijk bericht. De website www.bibliotheeklagebeemden.nl wordt steeds aangepast aan de actualiteit van het moment. Ook zijn daar de meeste gestelde vragen over de sluiting en tips voor thuisblijvers te vinden.
Voor de jeugd vind je leerzame spelletjes, voorleesfilmpjes, leuke e-books en online lesmateriaal op de website van de bibliotheek. Voor bibliotheekleden die willen blijven lenen en lezen zonder het huis te verlaten zijn e-books en luisterboeken een fijn alternatief. De e-books en luisterboeken zijn te leen via onlinebibliotheek.nl.