De activiteiten die je op Ibiza kunt doen

Het is een van de mooiste en populairste vakantiebestemmingen: Ibiza. Een klein eiland met veel bezienswaardigheden, prachtige stranden en schilderachtige architectuur. Het zorgt voor veel mogelijkheden van jouw vakantie. Zo kan je overdag de prachtige natuur ontdekken, een boot huren Ibiza en ‘s avonds losgaan in de vetste uitgaansgelegenheden. Een vakantie op dit prachtige eiland is dan ook voor iedereen een optie. Er zijn namelijk verschillende activiteiten die ervoor zorgen dat jij dé vakantie van je leven beleeft op dit fantastische eiland.

Formentera

Een stukje van de caribische eilanden, maar dan op jouw vakantie in Ibiza; het is zeker mogelijk met de mooiste stranden van formentera. Dit bijzondere gebied ligt nog geen 10 km van Ibiza vandaan. Tijdens dit bezoek zie je de mooiste witte stranden en kristalheldere zee. De stranden behoren tot een van de mooiste van de wereld. Je kan er dan ook genieten van de zon door aan het strand te liggen of door de verschillende rotsen te bewandelen. Het levert hoe dan ook een prachtplaatje op.

Rondtoeren

Op Ibiza zijn er tal van mogelijkheden om alle stranden, straatjes en natuurgebieden af te struinen. Zo kan dit onder begeleiding van een gids, maar kan je natuurlijk ook heel goed zelf rondrijden zonder een specifiek doel. Je zal zonder twijfel op de meest mooie en unieke plekjes terechtkomen, die jij, en misschien iemand anders, nog nooit eerder heeft gezien. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Quad om over de stranden heen te scheuren. Maar een scooter biedt ook al veel mogelijkheden. Naast mogelijkheden op het vasteland kan je ook off road gaan door de mooiste boten te huren. Zo zie jij die fantastische stranden en dorpjes van een heel ander, maar nog mooier perspectief.

Marktjes bezoeken

Een van de leukere activiteiten, die je zonder twijfel elke dag kan doen, zijn de marktjes van Ibiza bezoeken. De ene is wat groter dan de andere, maar alle marktjes hebben een echte hippie-achtige uitstraling. Voor diegene die het overdag te warm vinden, zijn er ook avondmarktjes op het eiland. Alle marktjes zijn overspoeld met schattige en unieke tentjes. Zo geniet jij van de fantastische en gezellige sfeer. Je zal zonder twijfel met iets unieks thuiskomen. Zo heb je ook nog eens altijd een leuk aandenken aan jouw vakantie op Ibiza.

 

Foto's:


i