Heerlijck December Magazine Gemert-Bakel is uit

GEMERT-BAKEL – Het einde van een bijzonder jaar nadert. Er zijn beperkingen en onzekerheden, maar toch willen we 2020 graag feestelijk afsluiten. Voor stijlvolle kleding, mooie cadeaus en vorstelijke lekkernijen hoef je niet ver weg. Je vindt ze terug in het Heerlijck December Magazine. Deze catalogus vol producten en cadeaubonnen van lokale ondernemers wordt met het Gemerts Nieuwsblad verspreid in Gemert-Bakel en Boekel.

Een borrelplank. Een speciaal bier, bijzondere wijn of koffie met een verhaal. Sieraden, speelgoed en gadgets. Mooie mode, feestelijke pakketten en cadeaubonnen. Zomaar een greep uit het verrassende aanbod van 72 lokale ondernemers in Heerlijck December Magazine.

Heerlijck December Magazine

Heerlijck December Magazine verschijnt voor het eerst. Gemert Media, uitgever van het Gemerts Nieuwsblad, wil met deze ‘must-have’ lezers inspireren voor Sinterklaas en Kerst, plaatselijke ondernemers een onderscheidend podium bieden en bijdragen aan de bewustwording dat lokaal kopen blijvend meerwaarde oplevert voor Gemert-Bakel.

Lokaal kopen

Wethouder Inge van Dijk en centrummanager Marinke Goosen vertellen je in Heerlijck December Magazine meer over de voordelen van lokaal kopen. Keuze is er in Gemert-Bakel genoeg. In het magazine zijn honderden producten en diensten overzichtelijk op thema gerangschikt. Achteraan vind je de contactgegevens en de openingstijden van alle deelnemende winkels, horeca en andere bedrijven terug. Wel zo handig in deze drukke tijd.

 

Je kunt het Heerlijck December Magazine ook als e-paper doorbladeren. Klik hier voor de digitale versie.

Foto's:


H