Kult-Uur met Ruud Manders

GEMERT – Ruud Manders staat dinsdag 10 november centraal bij Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden lokale cultfiguren, cultuurmakers, artiesten en ander creatief talent uit Gemert-Bakel en omgeving het hemd van het lijf gevraagd.

Als voorzitter van het Sint Nicolaas Comité, geestelijk vader van Het Dorp van Sinterklaas, regisseur bij SoundSquad en organisator van Gemert Weet is Ruud Manders bepaald geen onbekende in Gemert-Bakel. Dinsdag komt hij vertellen over alles wat hij binnen de lokale gemeenschap doet. En dat kan best eens verrassen.
Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol muziek, gesprek en meer. Het is een programma van Tivian Engel, Dagmar Pluijm, Piet Snijders, Martin Goossens, Pieter Beekmans en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in belang van het overleven van lokale cultuur. Tweewekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Ruud Manders is dinsdag 10 november om 21.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: www.facebook.com/bunkergemert/.

Foto's:


0