Online infoavonden Commanderij College

GEMERT – Het Commanderij College houdt op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 november online informatieavonden voor ouders van leerlingen in groep 7 en 8. Digitaal vertellen medewerkers en leerlingen over de school en beantwoorden ze vragen.

De online informatieavonden vinden voor de drie locatie plaats op achtereenvolgende avonden. Op dinsdag 10 november is tijdens de informatieavond locatie Macropedius, op woensdag 11 november locatie De Laarbeecke en op donderdag 12 november locatie Doregraaf. De avonden duren maximaal één uur en starten om 19.00 uur.Wil je meer weten over het Commanderij College als ontmoetingsschool, over de coaches of over de soepele overgang van de basisschool naar de middelbare school? Meld je dan aan voor de online infoavonden via www.commanderijcollege.nl/informatieavond-ouders. Het is mogelijk om je voor meerdere infoavonden in te schrijven.