Start binnentrainingen MKV Milheeze

MILHEEZE – Aankomende week starten de jeugdteams van Korfbalvereniging MKV uit Milheeze met de binnentrainingen. In verband met de corona-maatregelen zullen vooralsnog geen wedstrijden gespeeld worden.

Als afsluiting van de eerste helft van de veldcompetitie speelde de jeugd van MKV op zaterdagochtend 7 november een mix-toernooitje op het kunstgrasveld in Milheeze. Alle meiden van de D, E en F teams werden verdeeld over teams en streden tegen elkaar om de eerste plek. Het was een supergezellige ochtend met enkele wedstrijdjes. De meiden sloten de ochtend af met een partijtje meisjesroof. Iedereen is met een lekkere traktatie naar huis gegaan.
De Kangoeroeklup is afgelopen zaterdag in de gymzaal van start gegaan met maar liefst dertien kinderen. Tijdens de warming up speelden de kinderen tennisballen-chaos. Drie kindjes probeerden alle tennisballen uit de bak te gooien, de rest stopte alle ballen weer zo snel mogelijk terug in de bak. Het lukte bijna om alle ballen uit de bak te krijgen. Ook speelden de deelnemers aan de Kangoeroeklup verschillende spelletjes van ‘a minute to win it’. Zo werden er mummies van wc papier gemaakt, sorteerden de kinderen zo snel mogelijk M&Ms en kregen ze vaseline-neuzen om watjes naar de overkant te brengen. Het was een super gezellige ochtend. De volgende kangoeroeklup is zaterdag 5 december. Kinderen die zin hebben om aan te sluiten zijn dan van harte welkom in de gymzaal in Milheeze.

[foto 1] Warming up voor de wedstrijden van het mix-toernooi.

[foto 2] Een spannend moment tijdens het mix-toernooi.

Foto's:


0