Vrijwilliger worden bij Klik & Tik

GEMERT-BAKEL – Bibliotheek De Lage Beemden zoekt voor de vestigingen in Boekel en Gemert enthousiaste en geduldige vrijwilligers voor het begeleiden van deelnemers bij de cursus Klik & Tik. Die crusus is bedoeld om mensen computervaardig te maken.

Steeds meer zaken moeten digitaal geregeld worden. Dat is handig. Maar voor veel mensen ook lastig. Bibliotheek De Lage Beemden biedt mensen de kans hun digitale vaardigheden te verbeteren.

Sommige mensen hebben geen of heel weinig computerervaring. Sommigen hebben nog nooit een computer aangeraakt en anderen voelen zich niet zeker genoeg om internet op te gaan. Als vrijwilliger Klik & Tik ontvang je de deelnemers en ondersteun je ze bij de online lessen; de deelnemers werken in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Je zorgt voor een prettige sfeer en je helpt de deelnemers computervaardig te worden.
Mensen die interesse hebben om als vrijwilliger de cursus Klik & Tik te begeleiden of meer informatie kunnen contact opnemen met Manuela van Amelsvoort, via manuelavanamelsvoort@bibliotheekdlb.nl of 06-83984074. De volledige vacature is te vinden op www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Foto's:


0