Biljartgroep voor Ouderen Steeds Paraat:

GEMERT – Zoals elk jaar werd door Biljartgroep voor Ouderen Steeds Paraat in januari 2020 begonnen met de competitie die moest leiden tot een clubkampioen voor het jaar 2020. Een vijftigtal biljarters ging toen enthousiast van start om uit te maken wie zich een jaar lang clubkampioen mocht noemen. Maar, zoals op veel plaatsen het geval was, gooide ook hier in maart het corona-virus roet in het eten. De competitie moest helaas onderbroken worden.

De onderbreking duurde in eerste instantie drie maanden en toen er vanaf juli, corona-proof, mondjesmaat weer wel gebiljart kon worden, was er toch veel te weinig ruimte om de competitie te hervatten. Sterker nog, in oktober werd het biljarten weer tijdelijk helemaal gestopt waarna pas in november gestart kon worden met een alternatieve beëindiging van de competitie.
De laatste competitiedag, en tevens finaledag, was vervolgens op 9 december. Op die dag werd er gestreden door de laatste zes overgebleven biljarters, Henk van Bree (oud-clubkampioen 2017), Jan van de Weijer, Hen Rademakers (oud-clubkampioen 2018), Gerrit van Dinter (oud-najaarskampioen bandstoten 2016), Hans van Bakel en Arie Pennings (nieuw lid vanaf januari 2020). De uiteindelijke finale werd vervolgens gespeeld door Hen Rademakers en Gerrit van Dinter. Winnaar en daarmee clubkampioen 2020 werd vervolgens Gerrit van Dinter.
De eindstanden van de finalepoules en overige informatie omtrent de biljartvereniging zijn te vinden op de website www.steeds-paraat.jouwweb.nl. Biljartgroep voor Ouderen Steeds Paraat toont zich verheugd dat er op de valreep toch een een clubkampioen voor het jaar kon worden bijgeschreven: “Met dank aan schrijvers en tellers Wim, Wim, Jan en Martien, en met dank aan Lambèr voor de wedstrijdindelingen en -tellingen.”
Clubkampioen Gerrit van Dinter.

Foto's:


0