Collectie Duppen: wie kent wie?

GEMERT – Vader Jan en zoon Joop Duppen hebben meer dan een halve eeuw mensen gefotografeerd in Gemert en omstreken. Honderden rolletjes en filmpjes zijn bewaard gebleven en worden door Heemkundekring De Kommanderij Gemert gearchiveerd. Om te kunnen vaststellen wie er op de foto’s staan, wordt de hulp van het Gemerts Nieuwsblad ingeroepen. Lezers die iemand op de foto herkennen kunnen zich melden in de Heemkamer in de Latijnse School aan de Ruijschenberghstraat. Openingstijden: dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 16.00 uur. Een naam doorgeven kan ook via een mailtje naar fotoduppen@heemkundekringgemert.nl met vermelding van het fotonummer, het nummer van de persoon op de foto en de eigen gegevens, zodat Heemkundekring De Kommanderij Gemert contact met u kan opnemen.

Foto's:


0
  1. Mia van Schijndel zegt:

    Nummer 3 op foto D-R 00738-34 is Mia Peeters van garage Peeters. Het telefoonnr. van Mia is : 049 2 840716