Foto’s Heel Gemert-Bakel bakt

GEMERT-BAKEL – Iedereen heeft af en toe dat extra lichtpuntje nodig; warmte, aandacht en gezelligheid. Helaas is dat in deze bijzondere tijd niet altijd vanzelfsprekend. CDA Gemert-Bakel dacht dat er in deze periode mensen zijn die wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Daarom organiseerde ze de actie “Heel Gemert-Bakel Bakt”.

Afgelopen zaterdag gingen vrijwilligers op pad om taarten en lekkernijen rond te brengen in de Gemeente Gemert-Bakel. Gebakken door en voor onze onze inwoners. Heel Gemert-Bakel Bakt(e). Voor mensen die het verdienen omdat ze altijd voor anderen klaarstaan, niet zo’n fijne tijd achter de rug hebben, het niet breed hebben, of gewoon om iemand eens leuk te verrassen.

Ruim 50 mensen hadden zich aangemeld en zijn gaan bakken. Een strak schema was er nodig om overal taarten op te halen en naar de juiste plek te brengen. Maar het zorgde voor hartverwarmende reacties. Een kleine greep hier uit. “Oeh, ik krijg het er helemaal warm van. Wat speciaal. En dan sta ik hier in mn huispak. Of in Bakel. Mevrouw helemaal ontroerd dat ze een taart bezorgd krijgt. “Ik heb niets besteld hoor”. Toen bleek dat het van een vriendin was die vindt dat zij het verdient, wist ze niet wat ze moet zeggen. Heel erg door geraakt en ontzettend dankbaar. Ook het zorgpersoneel van woonzorgcomplex Ruijschenbergh is bij verrast: “wat lief en ontzettend bedankt”.

Foto's:


UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH