Kerst-livestream vanuit De Bunker

GEMERT – Het is ook voor De Bunker in Gemert een absurd jaar, zonder popquiz, kerstviering met het Commanderij College en Kerstswing. Om toch wat gezelligheid te brengen in deze donkere dagen wordt op zaterdag 12 december een Christmas Special livestream uitgezonden, verzorgd door Mannen met Baarden.

In Mannen met Baarden hebben twee generaties muzikanten elkaar gevonden in hun voorliefde voor rootsmuziek. Bart van Asten (Tinkers Drinkers Dreamers) en Martijn Kuijten (Autumn Sun & Op zoek naar Johan) brengen met hun muzikale vrienden een heuse kerstspecial. Naast hun gebruikelijke repertoire van rootssongs is ook een speciale selectie van Gospelsongs opgenomen om deze donkere dagen voor de kerst van wat warmte te voorzien. Iedereen is online welkom tijdens de livestream, en er mag ook gerust een drankje bij gepakt worden. De Christmas Special livestream is vanaf 21.00 uur live te volgen via facebook.com/bunkergemert.

Foto's:


0