Kult-Uur met Piet van Dooren

GEMERT – Piet van Dooren staat dinsdag 8 december op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden lokale cultfiguren, cultuurmakers, artiesten en ander creatief talent uit Gemert-Bakel en omgeving het hemd van het lijf gevraagd.

Piet van Dooren is ongetwijfeld een van de bekendste muzikale frontmannen uit de regio. Jarenlang was hij zanger van coverband Bigns en maakte hij podia in de weide omgeving van Gemert onveilig met onvervalste rock ‘n roll-shows. Inmiddels maakt hij al een paar jaar deel uit van Boost, eveneens een coverband. Dinsdag wordt Piet bijgestaan door Boost-gitaristen Danny (Gemert) en Jeroen (Uden). Met z’n drie├źn zullen zij enkele stevige rocksongs in een akoestisch jasje gieten.
Kult-Uur is een culturele talkshow van een uur vol muziek, gesprek en meer. Het is een programma van Tivian Engel, Danique Adam, Piet Snijders, Martin Goossens, Pieter Beekmans en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in belang van het overleven van lokale cultuur. Tweewekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm via www.facebook.com/bunkergemert. De uitzending begint om 21.00 uur.

Foto's:


0