Marathonset voor goede doel op Gemertse Party TV

GEMERT – Party DJ W gaat 24 uur achter elkaar een knallende live-set streamen via het Gemertse Party TV. De stream start op zaterdag 19 december vanaf 18.00 uur en de opbrengst gaat naar KiKa.

Mensen die deze DJ al eens zijn tegengekomen in het land, weten al dat er flink wordt doorgedraaid in zijn sets. Dat maakt een 24 uur lange draai-set van deze topper bijzonder. Hij werd in 2017 en 2018 door de vakjury van de ‘Party Awards’ uitgeroepen tot ‘Beste Party DJ van NL’. Kenmerkend voor zijn optredens zijn de ‘never-ending’ stroom van energie, de muzikale pieken, zijn vlotte babbel en een dollemansrit door muziekgenres als Top-40, 80’s, 90,’s, Feest en Rock. Naast het draaien van verschillende muziekstijlen, zal ook interactie worden gezocht met de luisteraars en kijkers.Er zullen tal van prijzen worden weggeven aan de leukste en trouwste luisteraars en kijkers van deze stream. De prijzen worden door diverse sponsoren aangeboden! Behalve dat er wat te winnen is wil Party DJ W aandacht vragen voor een goed doel.
Verwacht dus geen eentonige stream, maar eentje met een optimale beleving, en ook zeker een boodschap.

Tijdens de stream roept Party DJ W de luisteraars en kijkers op te doneren! Elke euro telt namelijk voor belangrijk onderzoek! Dus wat vind jij 24 uur LIVE muziek waard?

De volledige opbrengst zal zondagavond 20 december om 18:00 bekend gemaakt worden en ten goede komen aan KiKa. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Nieuwsgierig geworden? Check dan op zaterdag 19 december vanaf 18:00 het YouTube-kanaal van ‘Party-TV’ en beleef het feestje op gepaste afstand 24 uur lang gewoon bij jou thuis.

Wil je een bijdrage leveren? Neem contact op via:info@partydjw.nl, of doneer gelijk via:https://www.actievoorkika.nl/party-dj-w-24-uur-livestreamen-voor-kika. Wil jij je aanmelden voor dit ‘evenement’? Ga dan naar:https://fb.me/e/3gRfH9ggp
Meer info over Party DJ W:https://www.partydjw.nl.

Foto's:


0