Ouder-puber-quiz bij De Bunker

GEMERT – De Gemertse jeugd heeft flink te lijden onder de corona-beperkingen, net als hun ouders. Vandaar dat De Bunker vanavond, dinsdag 29 december, een gratis online quiz organiseert waarbij het de bedoeling is dat jongeren en hun ouders samen deelnemen.

“De ouders willen hun kinderen het liefst een lockdown achter het behang van de home office geven”, denkt De Bunker. “Dat willen we natuurlijk niet!” Om de sfeer tussen jeugd en ouders wat te verbeteren organiseert De Bunker de online Puubquiz, een quiz die volwassenen niet kunnen maken zonder hun kinderen. En andersom.
De quiz is niet alleen bedoeld voor de diverse jeugdgroepen die De Bunker bezoeken, maar voor heel Gemert-Bakel. Er zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld door Jongerenwerk Gemert en deelname is gratis. Aanmelden kan via jeugdbunkergemert@gmail.com. Meedoen is mogelijk van 20.00 tot 22.00 uur via www.facebook.com/bunkergemert.

Foto's:


0