Sander Janssen nieuwe hoofdtrainer VV Handel

HANDEL – Sander Janssen is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Handel. De 34-jarige trainer volgt daarmee de huidige trainer Tom Jacobs op, die de Handelse voetbalvereniging na vier seizoenen gaat verlaten voor een nieuw avontuur bij Festilent.

Op dit moment is Sander Janssen bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van Boskant, dat uitkomt in de vierde klasse. Voordat hij bij Boskant terecht kwam was hij trainer bij Ulysses uit Megen waarmee hij van de vijfde naar de derde klasse promoveerde.
VV Handel haalt hiermee weer een jonge, ambitieuze trainer in huis die goed bij de club en huidige spelersgroep past. Zowel de club als de nieuwe trainer hebben het volste vertrouwen in een goede samenwerking, en hopen natuurlijk op een corona-vrij seizoen.

(foto: VV Boskant)

Foto's:


0