‘Ut gi dûr’

GEMERT – De feestdagen staan voor de deur, traditioneel de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. KinderVakantieWeek Gemert blikt terug op het jubileumjaar, dat de organisatie door de corona maatregelen, jammer genoeg niet heeft kunnen vieren. De KinderVakantieWeek is afgelopen zomer zoals vele andere evenementen geannuleerd.

“Natuurlijk kijken we in december ook vooruit en maken we met z’n allen goede voornemens en plannen voor het nieuwe jaar”, zegt KinderVakantieWeek Gemert. “Ook wij hebben dat gedaan. Het goede nieuws is dat wij in 2021 sowieso iets organiseren, afhankelijk van wat op dat moment mogelijk is. Natuurlijk hopen wij erop dat wij van 31 augustus tot en met 3 september ons jubileum jaar vieren op het crossterrein. Indien de richtlijnen op dat moment nog steeds aangescherpt zijn, dan zal er in een afgeslankte vorm een KinderVakantieActiviteit worden georganiseerd.”
Het uitgangspunt is dat KinderVakantieWeek Gemert in de zomervakantie iets voor alle enthousiaste jongens en meisjes gaat organiseren. Zoals gezegd is het jubileum doorgeschoven, ook het thema wordt aangehouden. De inschrijving voor deelnemers, leiding en vrijwilligers van de jubileumeditie start op 2 januari 2021 via www.kvw-gemert.nl/inschrijven. Voor hulpleidingen geldt ook dit jaar een maximum, de organisatie kijkt naar inschijfdatum én leeftijd. Mocht je niet geplaatst kunnen worden, dan wordt je vooraf gevraagd om vrijwilliger te zijn. KinderVakantieWeek Gemert wenst iedereen vrolijke en gezonde feestdagen: “Tot volgend jaar.” (foto: Danny van Schijndel)

Foto's:


0