Video-analist eredivisionist naar Venhorst

VENHORST – Michaël van Doren (30 jaar) is met ingang van seizoen 2021/2022 de nieuwe hoofdtrainer van RKSV Venhorst. Van Doren is de opvolger van Joost Janssen op die – na vier seizoenen Venhorst – na afloop van het lopende seizoen naar Vianen Vooruit gaat.

Michaël van Doren is inmiddels al weer vijf jaar fulltime werkzaam bij Heracles Almelo als video-analist voor Heracles I en Heracles II. Daarnaast is Michaël assistent-trainer bij derdeklasser Oranje Nassau, de club die tegen het stadion van Heracles ligt. Ondanks de mooie job die Michaël nu heeft, wil hij heel graag zijn droom naleven om als hoofdtrainer aan de gang te gaan. Nu het zover is zal hij dus zijn baan op gaan zeggen bij Heracles. Resultaat van de goede gesprekken tussen Michaël en technische commissie van Venhorst is het besluit om de uitdaging met elkaar aan te gaan. RKSV Venhorst ziet in Michaël een zeer gedreven trainer, een eigenschap die al vele jaren voor succes gezorgd heeft in Venhorst.

Foto's:


0